KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Knjigovodstvena agencija MB nalazi najbolja rešenja za potrebe preduzetnika i preduzeća različitih delatnosti. Uz širok dijapazon usluga, na moderan i efikasan način doprinosimo rastu i razvoju Vašeg biznisa.

Knjigovodstvene usluge koje nudimo
svim našim klijentima.

Usluge koje nudimo odnose se na gotovo sve naše klijente, a u zavisnosti od specifičnosti poslovanja Vaše firme, MB Agencija pruža sledeće usluge na optimalan način za Vas:

Evidentiranje i obračun PDV-a​

Poreska prijava poreza na dodatu vrednost. Poreski obveznici koji su se
evidentirali za PDV, dužni su da za svaki obračunski period podnesu PDV
prijavu. Obračun PDV-a vrši se tako što se ukupan PDV izdatih računa jednog
obračunskog perioda umanji za ukupan iznos prethodnog PDV-a istog obračunskog
perioda. 

Vođenje poslovnih knjiga​

Vođenje računovodstva nije samo zakonska obaveza. Iako poslovne knjige služe državnim organima kako bi imali uvid u Vaše poslovanje, one prevashodno treba da služe Vama, i da Vama omoguće pravi uvid u poslovanje. 

Obračun Plata​

Obračun zarade je  kompleksna materija koja podrazumeva praćenje većeg broja zakona, podzakonskih akata,  kao i čestih zakonskih izmena. Porezi i doprinosi na zarade predstavljaju značajan prihod države, shodno tome su često predmet poreske kontrole. 

Izrada završnog računa​

Korisnici budžetskih sredstava (direktni i indirektni korisnici budžetskih sredstava Republike Srbije, odnosno lokalne vlasti), organizacije za obavezno socijalno osiguranje i zdravstvene i apotekarske ustanove imaju obavezu podnošenja godišnjih finansijskih izveštaja – izrada završnog računa.

Pošaljite upit

Ukoliko ste zainteresovani za neki od ponuđenih paketa, pošaljite nam upit za precizne informacije o tome šta koji paket obuhvata, kao i tačnu cenu željene usluge.

MB Agencija okuplja Tim stručnjaka iz oblasti knjigovodstva i finansija

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, pošaljite nam upit ili zakažite sastanak, i zajedno ćemo postići najbolji dogovor za efikasno i uspešno funkcionsanje Vašeg poslovanja.